Rólunk

A Debreceni Studium Egyesület közel két évtizede dolgozik a munkavállalók, álláskeresők fejlesztésért Hajdú-Bihar megyében és az Észak-alföldi régióban. Ez idő alatt folyamatosan fejlődtünk, tevékenységeinket a piaci igényekhez igazítva bővítettük. Célunk személyre/partnerre szabott szolgáltatás nyújtása, a vállalkozások támogatása, valamint munkaerőpiaci programok sikeres megvalósítása.

Számunkra kiemelten fontos, hogy ügyfeleinkkel személyes, jó kapcsolatot alakítsunk ki, legyen szó munkáltatóról vagy munkavállalóról.

Egyesületünk Jász-Nagykun-Szolnok megyében a GINOP-5.2.1 program keretében külső szolgáltatóként segíti az álláskeresők fejlesztését együttműködve a járási foglalkoztatási osztályokkal. Munkatársaink munka- és álláskeresési tanácsadással, pszichológiai- és pályatanácsadással, csoportos és egyéni munkaerőpiaci szolgáltatásokkal, mentorálással, állásfeltárással segítik a munkavállalókat.

Jelenleg 43 főt foglalkoztató szervezetünk a vállalkozások számára széleskörű, komplex szolgáltatást kínál mind a fejlesztések megvalósítása, mind a humán erőforrás fejlesztés területén.

A megfelelő munkatárs kiválasztásához célzott munkaerőközvetítést, szűrést biztosítunk. Országos ügyféladatbázisunkban tanácsadóink segítségével biztosan megtalálja új munkatársát.

Személyes vagy csoportos munkaerőpiaci szolgáltatásaink segítséget nyújtanak a már meglévő munkatársak fejlesztésében is.

Amennyiben vállalkozását fejleszteni szeretné, pályázatírással és menedzseléssel foglalkozó szakembereink bemutatják a vállalkozás számára elérhető pályázati forrásokat, segítenek kiválasztani a legjobb lehetőséget. Az ötlettől a pályázat benyújtásáig, majd a megvalósítás folyamatán keresztül a teljes zárásig támogatjuk, hogy a pályázat ne nehézség és csupa idegesség, hanem egy sikeresen végrehajtott fejlesztés, egy valódi előrelépés legyen a vállalkozás életében.

Az etikus működés cégünk egyik alapelve, ezért a törvényi előírások maximális szem előtt tartása mellett működünk.

Nézze meg referenciáinkat!

"Megváltozott munkaképességű álláskeresőként, teljesen kilátástalan helyeztbe kerültem. Nagyon hálás vagyok az egyesületnek, hogy végül sikerült mégis elhelyezkednem." Fónagy Áron

"Én nagyon sok segítséget kaptam az egyesülettől. Bátorítottak, mutatták az irányt, végül sikeresen elhelyezkedtem egy munkahelyen." T. Ilona
"Pályázatfigyeléssel és pályázatírással kapcsolatos segítségüket szeretném megköszönni. Nagyon korrekt és szakmailag felkészült partnerek." Dr. Tóth Gábor